Fedezd fel Magyarország csodás tájait egy bérelt autóval!

Nem kell akkor sem lemondanod az autós utazásokról, ha nincs a tulajdonodban gépjármű. Ha rendelkezel jogosítvánnyal bármikor bérelhetsz autót és bejárhatod hazánk nagyszerű tájait.

Sokan azért nem utaznak belföldön sem sehová, mert a tömegközlekedés megbízhatatlan, és a hosszabb utakra kiszámíthatatlan. Az átszállások, illetve a menetrendhez való igazodás helyett egy saját autó a legjobb megoldás. Saját gépkocsija azonban nem mindenkinek van, pedig az emberek nagyrésze rendelkezik jogosítvánnyal. Ha eddig visszatartott az utazástól az, hogy nincs autód, akkor bérelj egyet, és indulj egy felfedezőútra, mutatunk 5 úti cél, ahová télen is érdemes ellátogatni.

A Mátra és környéke

Csodás élmény Magyarország legmagasabb pontját télen látni. Ráadásul ha a fővárosban élsz, akkor a Mátra igencsak közeli célpont, alig más fél óra és ott is vagy hazánk legmagasabb csúcsán, azaz a Kékestetőn. Télen szánkózni és síelni is tudsz itt, de egy havas erdei sétát is beiktathatsz. A kilátóhoz is fel tudsz menni, ahol jól esik egy forró csoki, vagy kávé a túra után. Demjén sincs messze a Mátrától, ahol különleges termálfürdő vár! Tudtad, hogy ha az Autotmost.hu autókölcsönzőnél bérelsz autót, akkor hóláncot is kérhetsz extraként? Ne feledkezz meg róla, hiszen ilyenkor jól jön!

Balaton és környéke

Ki mondta, hogy a téli Balaton unalmas? Fantasztikus látvány a befagyott tó, ahol nagyokat sétálhatsz a parton, és megmelegedhetsz valamelyik Balaton parti étteremben, ha átfagynál. Ráadásul a nyárral ellentétben bárhonnan is indulsz a Balatonra pár óra alatt lent lehetsz, hiszen ilyenkor nincs nagy forgalom.

Miskolc, Miskolctapolca, Lillafüred

Mártózz meg a miskolctapolcai Barlangfürdőben egy hideg téli napon, majd barangold be Miskolc városát. Ha már a környéken jársz, akkor mászd meg a diósgyőri várat, ahonnan csodás kilátás nyílik a Bükk hegységre. Közel van Diósgyőrhöz Lillafüred is, ahol tó és vízesés is várja a természet kedvelőit.

Eger, Egerszalók

Egerszalókon van Európa egyik legszebb termálfürdője, amit a természet alakított ki. A mészkőlerakatból szivárgó termál vízben bátran fürödhetsz akár havazásban is. Biztos, hogy felejthetetlen élmény lesz. Ha már itt jársz, akkor látogasd meg a híres egri várat, amit Dobó István és hősies csapata védett a törökök ostromától.

Szilvásvárad, Szalajka-völgy

Egertől nem is kell sokat autóznod, hogy a Bükk-vidék egyik legszebb helyét felfedezd, Szilvásvárad mellett található ugyanis az egyik legszebb és a kirándulók számára egyik legjobban kiépített része. Itt ha leparkoltál a bérelt autóddal, akkor felülhetsz a Szilvásváradi Erdei Kisvasútra, amivel körbejárható a völgy.