T62 Budapest**** - pop-art hotel a budapesti belváros szívében

A fiatalos szálloda Budapest belvárosában nem csak a kiváló elhelyezkedésével hódít, hanem a pop-art stílusban készült, különleges belterével is.
T62 Budapest**** hotel - budapesti szálloda fiataloknak

A pop-art művészeti stílus az 1950-es évek közepén született az Egyesült Királyságban, de a világot az Egyesült Államokon keresztül hódította meg. A műfaj egyik legnagyobb alakja az amerikai Andy Warhol. A pop-art a népszerű művészet kifejezést takarja és az általa ábrázolt hétköznapi tárgyak, berendezések, termékek segítségével próbálja a magas szintű művészetet közelebb hozni az átlagemberhez. Ebben a stílusban születettek a T62 Budapest**** hotel belső terei.

A lazaság és a fiatalosság nem véletlen: a célközönség nem a wellness szolgáltatásokat kereső középréteg, hanem a fiatalok. Ez a T62 Budapest **** elhelyezkedéséből is következik, mert a négycsillagos hotel ablakai a Nyugati pályaudvarra és a Nyugati térre néznek. A pazar belvárosi elhelyezkedés a legfőbb érv a hotel vendégeinél.

Ezt nem nagyon kell magyarázni senkinek, ugyanis innen tömegközlekedéssel, autóval vagy gyalog a főváros minden fontos nevezetessége könnyedén és főként nagyon gyorsan elérhető. Az ablakból látszik a Gustave Eiffel tervező irodája által megálmodott és 1877-ben átadott Nyugati pályaudvar. Ha vásárolni akar a turista, akkor ott a mögötte lévő Westend vagy a közeli Andrássy út. A főváros nevezetes épületeit és helyeit felesleges sorolni, mert a többség lőtávolon belül található. A Budán lévő nevezetességekhez kell pár percnél többet közlekedni. A jó fekvés taglalását a világ egyik legszebb villamos vonalával zárjuk, amely a közeli Jászai Mari térről indul (2-es villamos).

A T62 Budapest **** nem dohányzó szálló és sajnos a házi kedvencek sem tehetik be a lábukat. A szálló stílusát szokni kell, mert ”szigorúan” a klasszikus hotel funkcióra tették a hangsúlyt. Tehát az alvás, a kényelmes szállás a lényeg benne. Ezért wellness szolgáltatást és más plusz dolgot ne keressen a vendég a T62 Budapestben ****.

A T62 Budapest **** 142 szobát kínál a négy emeleten, ahol négyféle szoba érhető el. A belépő szintet a 15 négyzetméteres jelenti, ahol 160x220 centiméteres franciaágy várja a megszállókat. A szoba kínálat másik véglete a 28 négyzetméteres Large Double, ahol a 180x200 centis franciaágy mellett, ággyá alakítható kanapét is elhelyeztek. Így hárman is kényelmesen elférnek.

Még több budapesti szállás, hotel, szálloda, apartman itt!

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Design Apartments Budapest

Design Apartments - Budapest egyedi szobái

A Design Apartments különleges szobákkal várja a vendégeit.

Budapesti szállások: 12 Revay Hotel***

12 Revay Hotel*** - szállás Budapest központjában

12 Revay Hotel*** Budapest belvárosában található. Fedezd fel a belvárost és szállj is meg Budapest szívében, ebben a hotelben.

Meteoprog: részletes időjárási hírek összefoglalója

Meteoprog: részletes időjárási hírek összefoglalója

A következő napra vonatkozó időjárás-előrejelzés segít felkészülni a váratlan eseményekre, beleértve a heves felhőszakadást és a heves havazást is.