Új-Zéland egyedi szállodája

Little River településen található az a maximum 9 személy befogadására alkalmas "szálloda", mely igazán különleges felépítésű. A Silo Stay nevű komplexum ugyanis nem mindennapi épületek egysége.
Silo Stay - a különleges hotel

Az Új-Zéland Silo Stay nevű szálloda nem mindennapi szobákkal várja vendégeit. A mindössze 9 személy befogadására alkalmas komplexum különleges hengeres épületekben rendezte be szobáit.

A Silo Stay egy családi vállalkozás. Stuart Wright-Stow ​álmodta meg a koncepciót, és felkérte gyermekeit, hogy valósítsák meg tervét. A kezdeti terv nyolc egyszemélyes egységet tartalmazott, mely mindegyikében található konyha, fürdőszoba és hálószoba. Ezen kívül egy családi és egy menedzser szállást is elterveztek.

Az elkészült komplexum kifejezetten környezettudatos, hiszen minden egységet természetes szellőztetés révén hűtenek le az ajtókon és a tető reteszelésén keresztül, illetve gravitációval ellátott pelletkazánnal fűtenek.

Az épületek egyébként csodás környezetben épültek, így a kilátás is gyönyörű a szobákból. A helységek egyszerre nem fogadnak be sok személyt, így az egyik szoba például maximum 2 fő ellátására alkalmas. Itt egy felszerelt konyha, nyugodt pihenősarok, WC és külső erkély is található. A stílusos és fényűző felső emeleti hálószobát, fürdőszobát és erkélyt egy szobrászati ​​acél lépcsőn keresztül lehet elérni.

Egy akadálymentes Silo is kialakításra került, így ez az egység kerekesszékkel is könnyen megközelíthető. Ez a szoba egyébként maximum 2 felnőtt és 2 gyermek befogadására alkalmas.

Minden Silo falra szerelt, síkképernyős TV-vel, műholdas csatornákkal és DVD-lejátszóval, beépített MP3 / CD / iPod / USB sztereó egységgel és ingyenes WiFi-vel rendelkezik. Fontos tudni azonban, hogy a személyes mobiltelefonok gyakran veszítik el a hálózatot, hiszen a természeti környezet nem engedi be azt. Pár perc séta után azonban található vétel, és a Siloban is található egy beépített nyilvános telefon.

Egy romantikus hétvégéhez, városi zajtól való elszigetelődéshez vagy akár kis családos kiruccanáshoz is tökéletes és különleges helyszín lehet a Silo Stay.

Kapcsolódó cikkek

Jumbo Hostel Svédország

Szálloda egy repülő fedélzetén

Szeretnél egy repülőgépen aludni? Nem repülés közben, hanem egy ilyen hotelben megszállni. Svédország egy régi Boeing 747 jumbo jet repülőgépben kialakított szállodájában ezt is megteheted.

Jéghotel Svédországban

Jéghotel Svédországban

Az Icehotel Svédország egyik legszebb részén, Jukkasjärvi területén található, ahol a hideg időjárás nem kegyelmez.

Egy környezettudatos hotel

Egy környezettudatos hotel Spanyolországban

A VIVOOD Landscape Hotel nem csak csodás helyen épült, még környezettudatos is.