Új-Zéland egyedi szállodája

Little River településen található az a maximum 9 személy befogadására alkalmas "szálloda", mely igazán különleges felépítésű. A Silo Stay nevű komplexum ugyanis nem mindennapi épületek egysége.
Silo Stay - a különleges hotel

Az Új-Zéland Silo Stay nevű szálloda nem mindennapi szobákkal várja vendégeit. A mindössze 9 személy befogadására alkalmas komplexum különleges hengeres épületekben rendezte be szobáit.

A Silo Stay egy családi vállalkozás. Stuart Wright-Stow ​álmodta meg a koncepciót, és felkérte gyermekeit, hogy valósítsák meg tervét. A kezdeti terv nyolc egyszemélyes egységet tartalmazott, mely mindegyikében található konyha, fürdőszoba és hálószoba. Ezen kívül egy családi és egy menedzser szállást is elterveztek.

Az elkészült komplexum kifejezetten környezettudatos, hiszen minden egységet természetes szellőztetés révén hűtenek le az ajtókon és a tető reteszelésén keresztül, illetve gravitációval ellátott pelletkazánnal fűtenek.

Az épületek egyébként csodás környezetben épültek, így a kilátás is gyönyörű a szobákból. A helységek egyszerre nem fogadnak be sok személyt, így az egyik szoba például maximum 2 fő ellátására alkalmas. Itt egy felszerelt konyha, nyugodt pihenősarok, WC és külső erkély is található. A stílusos és fényűző felső emeleti hálószobát, fürdőszobát és erkélyt egy szobrászati ​​acél lépcsőn keresztül lehet elérni.

Egy akadálymentes Silo is kialakításra került, így ez az egység kerekesszékkel is könnyen megközelíthető. Ez a szoba egyébként maximum 2 felnőtt és 2 gyermek befogadására alkalmas.

Minden Silo falra szerelt, síkképernyős TV-vel, műholdas csatornákkal és DVD-lejátszóval, beépített MP3 / CD / iPod / USB sztereó egységgel és ingyenes WiFi-vel rendelkezik. Fontos tudni azonban, hogy a személyes mobiltelefonok gyakran veszítik el a hálózatot, hiszen a természeti környezet nem engedi be azt. Pár perc séta után azonban található vétel, és a Siloban is található egy beépített nyilvános telefon.

Egy romantikus hétvégéhez, városi zajtól való elszigetelődéshez vagy akár kis családos kiruccanáshoz is tökéletes és különleges helyszín lehet a Silo Stay.

Kapcsolódó cikkek

Élményhotel Németországban, a római Colosseum mintájára

Egy hotel, ami kívülről úgy néz ki, mint a római Colosseum

A németországi Superior Erlebnishotel Colosseo, a római Colosseum mintájára épült, és a vendégek nagyon is kedvelik.

Uruguay különleges szállodája

Club Hotel Casapueblo, avagy a tenger habjai ihlette hotel

A tenger habjaira emlékeztető, Club Hotel Casapueblo Punta Ballenában, Uruguay kis városában található.

Kenya különleges szállodája

Reggelizz együtt zsiráfokkal Kenyában!

A kenyai Giraffe Manor a világ egyik legkülönlegesebb szállodája. A zsiráfok gyakran ugyanis bekukkantanak a hotel ablakain, így közvetlen közelbe kerülnek a vendégekkel.