Egy barátságos vendégház a svájci Alpokban

Nem mindennapi panorámával és különleges kialakítással várja vendégeit májustól novemberig a svájci Aescher Hotel.
A svájci Aescher Hotel - top Instagram célpont lett

Svájc csodás tájai, városai és látványosságai mind magukért beszélnek.

Vannak, akik a tengerpart helyett olykor inkább egy hegyi, alpesi nyaralást választanak. Ilyen esetben tökéletes szálláshely lehet az egyedi Aescher Hotel.

Az egyedülálló hegyi vendégház közvetlenül az Ebenalp nevű hegy oldalában épült az Appenzellerland régióban​. Tökéletes szállás a túrázók, természetimádók számára. A 19. századi építményt kizárólag felvonóval lehet megközelíteni, majd egy gyalogos túra után érkezhetünk meg a házhoz.

Megéri felgyalogolni és megszállni a vendégházban, hiszen gyönyörű panorámával és garantált kikapcsolódással várja a vendégeket. Csodás kilátás nyílik az Appenzellre, a Szent Gall és a Thurgau hegyekre, a széles Bodeni-tóra, valamint nyugatra és délre az Alpsteinkette festői panorámájára.

A hotel május elejétől november elsejéig tart nyitva, ebben az időszakban pedig átlagosan több mint 200.000 turistát fogad. A szállástól nem messze található az úgynevezett Wildkirchli-múzeum, illetve gyönyörű hegyi túraútvonalak várják a természet kedvelőit. Az egészséges hegyi levegő pedig garantáltan nyugtatólag fog hatni egész szervezetünkre.

A sok megjelent cikk miatt ezt a fogadót elárasztották a turisták, az üzemeltető nem bírta, és a jövőbeni sorsa kérdéses.

Kapcsolódó cikkek

Hotel Silverine Lake Resort**** Balatonfüred

Hotel Silverine Lake Resort**** - Balatonfüred dicsérete

A Balaton gyöngyszeméről és annak az egyik legjobb szállodájáról ejtünk néhány szót. Készüljön fel pihenésre, a lazulásra és a szép környezetre!

Vidám és családbarát rendezvényekkel újra megnyíltak Málta szigetei

Vidám és családbarát rendezvényekkel újra megnyíltak Málta szigetei

Málta szigeteivel szinte egy nyaralóhely sem összehasonlítható. Málta, Gozo és Comino egy napsütötte paradicsomot biztosítanak az ide érkező nyaralóknak.