Seven Hotel Paris - modern elegancia

A Hotel Seven egy romantikus négycsillagos butikhotel Párizsban a Latin-negyed közelében. A szálloda elegáns szobáival békés menedéket kínál a város nyüzsgésétől eltávolodva. A hangulatos, faburkolatú belső udvarban a kényelmes, rattan kanapék és fotelek ideálisak a reggeli kávé, vagy a vacsora előtti ital elfogyasztásához, illetve egy hosszú Párizsban eltöltött nap végén tökéletes pihenést nyújthat a vendégeknek.

 

 


Párizs szívében a Seven Hotel 28 szobája egy mágikus univerzumba kalauzolja a vendégeket. A mágia, a dizájn és a kényelem egyik szobából sem hiányzik. A hotel háromféle szobával rendelkezik, a Classic Designer, a Superior Designer és a Deluxe Designer fényjátékos helységeivel.

 

 

A Classic Designer szoba hangulata leginkább egy felhők között lebegő érzéshez hasonlítható. A különleges fények, és a klasszikus, de modern formák az egész szobában jelen vannak, és ezek adnak egyfajta nyugalomérzetet illetve kényelmet.

A Superior Designer szoba nagyon izgalmas és egyben érdekes helység. Az ágy a szoba közepén a lebegés illúzióját kelti, ami egyfajta varázslatos érzés kelthet a szoba lakójában.

 

 

A Deluxe Designer szoba a legkülönlegesebb és a három közül a legnagyobb helység. Ebben a szobában szinte minden a föld felett lebeg, minden fényes és minden modern. A kialakítása, a formái és a fényjáték is egyedivé, és varázslatossá teszik ezt a szobát, összességében pedig talán ez a legkülönlegesebb mindhárom közül.

 

 

A szobákon kívül 7 lakosztály is található a hotelben, amelyek szintén nagyon nagy stílusérzékkel készültek, és igazán érdekes hatást nyújtanak.

A Suite Eden lakosztály például az édenbe kalauzolja a vendégeket, hiszen ez a luxust, a finomságot, a tisztaségot és a lebegés érzését egyaránt kínálja, ráadásul a fények itt is gyönyörűen megmutatják a szoba igazi arcát.

 

 

 

Egy másik lakosztály, a Suite Cabaret, amely egy valódi párizsi éjszaka tökéletes intim világát tükrözi. Akit vonz ez a világ, az itt garantáltan el tud bújni a mindennapok problémái elől, hiszen a lakosztály minden luxusával a vendégek kívánságait teljesíti.

 

 

A Suite Agent Secret igazi titokzatos hatást keltő lakosztály. A helység James Bondot idézi meg, ahol akár maga a 007-es ügynök is megszállhatna. Természetesen az elegancia, a luxus és a kényelem ebből a kémek világát megigéző szobából sem hiányzik.

 

 

Természetesen a többi lakosztály és a szálloda egyéb szolgáltatásai is kifogástalanok, ahol a vendégek megtapasztalhatják a valódi kikapcsolódást, pihenés és luxus érzését, mindezt egy olyan híres és gyönyörű város szívében, mint Párizs.