Irány Harkány!

Kikapcsolódásra és maximális feltöltődésre, megújulásra vágysz? Ez estben irány Harkány és az ott található híres gyógyfürdő. Pár napos wellness program után szinte új emberként térhetünk vissza a dolgos hétköznapokba.
Maximális feltöltődés: Irány Harkány!

Kikapcsolódásra és maximális feltöltődésre, megújulásra vágysz? Ez estben irány Harkány, és az ott található híres gyógyfürdő. Pár napos wellness program után szinte új emberként térhetünk vissza a dolgos hétköznapokba.

Nagy szerencsénkre hazánk rengeteg kiváló minőségű és felszereltségű gyógyfürdővel rendelkezik, amelyeket érdemes sűrűn látogatni, hiszen már egy hétvégi lazulás a fürdőben is aranyat ér. Főleg, hogyha az egyedülálló harkányi fürdőre esik a választás, ugyanis bármilyen mozgásszervi, bőrgyógyászati, nőgyógyászati vagy reumatológiai betegség kezelésére alternatív megoldást nyújt ez a speciális gyógyvíz, amely kimagaslónak számít az összes közül. Mégpedig azért, mert az ebben a vízben található karbonil-szulfidot tartalmazó kénvegyület sokkal gyorsabban szívódik fel, mint más fajta szulfátok. Emiatt a rendkívül pozitív és jótékony tulajdonsága miatt mindenki számára kiemelten ajánlott. Amennyiben valamilyen bőrgyógyászati, vagy például pikkelysömör betegségben szenvedők keresnek ilyen jellegű kezeléseket, a harkányi gyógyfürdő szintén szuper lehetőség, ahol több osztályon, különböző jótékony hatású kezelésekkel várják a gyógyulni vágyókat. Természesen mindenkire pozitív hatással bír egy harkányi wellness hétvége, így legalább egyszer érdemes kipróbálni ezt a helyet is.

A Villányi-hegység második legmagasabb csúcsánál, tehát a Tenkes hegy lábánál található Harkány, amely nagyon hangulatos kisváros a környékbeli településekkel együtt. Különleges és egyedi hangulatú hely, amely egyre népszerűbb az utazók és a túrázók körében.

A hotelek tekintetében többféle lehetőség tárulkozik a turisták elé, de mindenképpen jó ötlet, ha a gyógyfürdő közelében foglalunk szállást. Ilyen szálloda pl. az Ametiszt Hotel. Erről a központi helyről nem csak a fürdőbe sétálhatunk át könnyedén, de egyéb kisebb-nagyobb kirándulásokat és túrákat is szervezhetünk. A környéken gyönyörű helyek találhatók, így mindenképpen megéri a fáradozásokat. Továbbá érdeklődés esetén mindenképpen érdemes a közeli történelmi nevezetességeket is felkutatni, hiszen ez egy tökéletes kikapcsolódás része lehet egyaránt.

Kapcsolódó cikkek

Esküvő és lakodalom egy helyen

Esküvő és lakodalom egy helyen

A kastély esküvő helyszín azért is tökéletes, mert itt egy helyen tarthatjátok meg a ceremóniát, a lakodalmat, de még szállást is tudnak biztosítani.

Magyarország csodás tájai

Fedezd fel Magyarország csodás tájait!

A cikkben Magyarország néhány csodás táját mutatjuk be.

Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!

Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!

Kecskeméten a szülők és a gyerekek is jól érezhetik magukat.