Egy hotel, ami kívülről úgy néz ki, mint a római Colosseum

Sokan kedvelik az olyan szállodákat, melyek nem az adott ország jellegzetességeit tükrözik, hanem egy teljesen más kultúrát mutatnak meg. Ilyen szállodára példa a németországi Superior Erlebnishotel Colosseo, mely a római Colosseum mintájára épült, és nagy sikere van a vendégek körében.
Élményhotel Németországban, a római Colosseum mintájára

Németországban található az a különleges hotel, amely a római Colosseum mintájára épült. A 4 csillagos Superior Erlebnishotel Colosseo Rust városában, az Európa Park területén található.

A hotel kívül-belül tipikus olasz hangulatot áraszt. Olasz éttermeiben és bárjában is hagyományos olasz ételeket, italokat kóstolhatunk, amelyek miatt valóban Itáliában érezhetjük magunkat. A Medici, a Cesare és az Antica Roma éttermekben népszerű mediterrán ételekkel várják a vendégeket, a Commedia dell'Arte kávézóban pedig különleges kávékat és fagylaltokat lehet kóstolni.

Természetesen wellnessrészleg is található a szállodában, ahol szabadtéri medence, szaunaegység, masszázskezelések és szolárium is a vendégek rendelkezésére állnak. Az úszómedence pedig közvetlenül a Colosseum mellett helyezkedik el, így igazán különleges és egyedi kilátást adva az úszni vágyóknak.

Az Europa-Park vidámparkjában pedig nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is jól szórakozhatnak. A szállodában egyébként megvásárolhatók a belépőjegyek a vidámparkba.A nyári szezonban a szálloda vendégei 30 perccel a hivatalos nyitás előtt, már reggel fél 9-től igénybe vehetik a vidámpark egyes létesítményeit. Télen a vendégek már délelőtt 10 órától, a hivatalos nyitás előtt 60 perccel beléphetnek a parkba.

Az Europa Parkban egy golfklub is található, amelynek a golfpályája a hotelből autóval 15 perc alatt elérhető.

A családbarát szálláshely mindegyik tágas szobája ingyenes wifivel, síkképernyős TV-vel és modern fürdőszobával rendelkezik. A szobák egyébként szintén tipikus olasz hatást nyújtanak, hiszen minden szoba falán egy-egy itáliai jellegű képsor, festmény található, illetve a berendezésben is a jellegzetes olasz stlíusjegyeket láthatjuk meg.

Bár van, aki mindig az adott ország saját stílusát szeretné látni az adott hotelben, a németországi Erlebnishotel Colosseo viszont mégis nagyon népszerű a turisták körében, hiszen van, aki úgy gondolja, itt megszállva legalább két országban érezheti magát egyszerre.

 

Kapcsolódó cikkek

Book and Bed hostel - különleges szállás Tokióban

Egy hostel Tokióban, ahol az olvasás kötelező

Tokióban létezik egy hostel, ahol nem csak kipihenheted magad, de az olvasás is kötelező.

Uruguay különleges szállodája

Club Hotel Casapueblo, avagy a tenger habjai ihlette hotel

A tenger habjaira emlékeztető, Club Hotel Casapueblo Punta Ballenában, Uruguay kis városában található.

Madonna Inn szálloda Kaliforniában

Madonna Inn - Kalifornia különlegessége

Kalifornia egyik legkülönlegesebb szállodája a Madonna Inn Resort & Spa, ahol a 110 különálló szoba külön tematika szerint van felépítve.