Madonna Inn - Kalifornia különlegessége

Egy érdekes, nem mindennapi hotel Kaliforniában. A Madonna Inn Resort & Spa egy 110 szobából álló szálloda, melynek minden egyes szobája különböző témát képvisel. Most bemutatunk néhányat!
Madonna Inn szálloda Kaliforniában

Kalifornia egyik legkülönlegesebb és egyben legérdekesebb szállodája a Madonna Inn Resort & Spa.

Egyedülállósága abban rejlik, hogy 110 különálló szobája mind mind külön tematika szerint van felépítve, tehát nincs két egyforma helység. A szobák különböző neveket és stílust képviselnek, melyeket a hotel honlapján lehet megismerni és lefoglalni.

A 110 szoba közül az egyik például az American Beauty nevet viseli. Ez egy valóságos romantikus lak, mely egyben régimódi és elegáns. A rózsaszín falak, a bíborszín szőnyeg illetve a stílusos kiegészítők meleg és hívogató légkört teremtenek az itt megszálló vendégeknek.

Egy másik, talán a Beautynál különlegesebb szoba a Yosemite Rock nevet viseli, és igazán egyedi. Természeti hatása, parkszerű kialakítása az egyszerűséget és a természetet kedvelőknek lehet igazán ideális. Egyik legérdekesebb része a nem mindennapi kandalló, melynek szilárd gránit kupolája van, ez tehát a szoba egyik legmeghatározóbb pontja.

A Yahoo szoba az igazi cowboyok életstílusát tükrözi. A különleges ágy és berendezés valamint a "sziklacsapda" fürdőszoba is mind mind a cowboyok stílusát próbálják megmutatni a szobát lefoglaló vendégeknek.

A sok érdekes szobán kívül természetesen található a szállodában egy fényűző gyógyfürdő, teraszos medence, butikok, bár és éttermek, valamint lovaglási lehetőség is várja a vendégeket.

Ha eljutunk Kaliforniába, mindenképp érdemes ezt a szállodát választani legalább egy éjszakára, hogy részei lehessünk ennek a különleges épületnek, hangulatnak.

Kapcsolódó cikkek

Das Parkhotel - Ausztria csőszobái

Ilyen egy csőszobában aludni

A Das Parkhotel Ausztria egyik legegyedibb és legkisebb szobákat nyújtó szállodája, amely hatalmas, robosztus csövekből áll.

Jumbo Hostel Svédország

Szálloda egy repülő fedélzetén

Szeretnél egy repülőgépen aludni? Nem repülés közben, hanem egy ilyen hotelben megszállni. Svédország egy régi Boeing 747 jumbo jet repülőgépben kialakított szállodájában ezt is megteheted.

Jéghotel Svédországban

Jéghotel Svédországban

Az Icehotel Svédország egyik legszebb részén, Jukkasjärvi területén található, ahol a hideg időjárás nem kegyelmez.