Seven Hotel Paris - modern elegancia

Egy hotel, ahol a fények játéka, a luxus és az elegancia természetes, és amely teljes kikapcsolódást kínál egy csodás város szívében, Párizsban.
Seven Hotel Párizs

A Hotel Seven egy romantikus négycsillagos butikhotel Párizsban a Latin-negyed közelében. A szálloda elegáns szobáival békés menedéket kínál a város nyüzsgésétől eltávolodva. A hangulatos, faburkolatú belső udvarban a kényelmes, rattan kanapék és fotelek ideálisak a reggeli kávé, vagy a vacsora előtti ital elfogyasztásához, illetve egy hosszú Párizsban eltöltött nap végén tökéletes pihenést nyújthat a vendégeknek.


Párizs szívében a Seven Hotel 28 szobája egy mágikus univerzumba kalauzolja a vendégeket. A mágia, a dizájn és a kényelem egyik szobából sem hiányzik. A hotel háromféle szobával rendelkezik, a Classic Designer, a Superior Designer és a Deluxe Designer fényjátékos helységeivel.

A Classic Designer szoba hangulata leginkább egy felhők között lebegő érzéshez hasonlítható. A különleges fények, és a klasszikus, de modern formák az egész szobában jelen vannak, és ezek adnak egyfajta nyugalomérzetet illetve kényelmet.

A Superior Designer szoba nagyon izgalmas és egyben érdekes helység. Az ágy a szoba közepén a lebegés illúzióját kelti, ami egyfajta varázslatos érzés kelthet a szoba lakójában.

A Deluxe Designer szoba a legkülönlegesebb és a három közül a legnagyobb helység. Ebben a szobában szinte minden a föld felett lebeg, minden fényes és minden modern. A kialakítása, a formái és a fényjáték is egyedivé, és varázslatossá teszik ezt a szobát, összességében pedig talán ez a legkülönlegesebb mindhárom közül.

A szobákon kívül 7 lakosztály is található a hotelben, amelyek szintén nagyon nagy stílusérzékkel készültek, és igazán érdekes hatást nyújtanak.

A Suite Eden lakosztály például az édenbe kalauzolja a vendégeket, hiszen ez a luxust, a finomságot, a tisztaságot és a lebegés érzését egyaránt kínálja, ráadásul a fények itt is gyönyörűen megmutatják a szoba igazi arcát.

Egy másik lakosztály, a Suite Cabaret, amely egy valódi párizsi éjszaka tökéletes intim világát tükrözi. Akit vonz ez a világ, az itt garantáltan el tud bújni a mindennapok problémái elől, hiszen a lakosztály minden luxusával a vendégek kívánságait teljesíti.

A Suite Agent Secret igazi titokzatos hatást keltő lakosztály. A helység James Bondot idézi meg, ahol akár maga a 007-es ügynök is megszállhatna. Természetesen az elegancia, a luxus és a kényelem ebből a kémek világát megigéző szobából sem hiányzik.

Természetesen a többi lakosztály és a szálloda egyéb szolgáltatásai is kifogástalanok, ahol a vendégek megtapasztalhatják a valódi kikapcsolódást, pihenés és luxus érzését, mindezt egy olyan híres és gyönyörű város szívében, mint Párizs.

Árak és szállásfoglalás itt!

További párizsi szállás pedig itt!

Kapcsolódó cikkek

Seven Hotel Párizs

Seven Hotel Paris - modern elegancia

A luxus és az elegancia egy hotelben, amely a csodás város szívében, Párizsban terül el.