Club Hotel Casapueblo, avagy a tenger habjai ihlette hotel

Punta Ballena egyik gyöngyszeme a Casapueblo nevű szálloda, melynek különleges kinézetét a tenger habjai ihlették. Felejthetetlen napokat tölthetünk el itt!
Uruguay különleges szállodája

Dél-Amerika számos kincset rejt magában. Az egyik ilyen kincse az Uruguay kis városában, Punta Ballenában található Club Hotel Casapueblo. A hotel legnagyobb különlegessége maga a felépítése, mely a tenger habjaira emlékezteti a vendégeket.

Különleges kialakításához egyedi szobák társulnak, az a 72 apartman, melynek mindegyike privát terasszal rendelkezik és a tengerre néző kilátással bír.

A szálloda elhelyezkedése is igen előnyös, hiszen közel van különböző strandokhoz, kikötőkhöz, múzeumokhoz, kaszinókhoz, éttermekhez illetve klubokhoz.

Természetesen a hotel területén is található egy étterem, mely a Las Terrazas nevet viseli. A hely a nemzetközi konyha egyedi menüjével várja a vendégeket, és ötvözi a legjobb gasztronómiai különlegességeket a csodás, tengerre néző kilátással.

A Gym & Health Club szintén a szállodában helyezkedik el és kellemes légkörrel, és a testedzéshez szükséges berendezéssel várja a tornázni vágyókat. A wellness részleg a kikapcsolódást segíti elő, mely egyébként szoros kapcsolatban áll a tengerrel, a természettel és a művészettel. A vendégek úszhatnak a fűtött medencében, a pezsgőfürdőben, illetve akár jógaórákon is részt vehetnek.

Ezen felül akár test és arc masszázsra, aromaterápiára, ayurveda masszázsra, nyirokmasszázsra és személyre szabott kezelésekre is be lehet jelentkezni, melyek teljes nyugalmat és relaxációt garantálnak a nyaralóknak.

Ha ebbe az egzotikus országba érkezünk tehát, érdemes a Casapueblóban helyet foglalni, hiszen garantáltan felejthetetlen nyaralásban lesz részünk.

Kapcsolódó cikkek

Jumbo Hostel Svédország

Szálloda egy repülő fedélzetén

Szeretnél egy repülőgépen aludni? Nem repülés közben, hanem egy ilyen hotelben megszállni. Svédország egy régi Boeing 747 jumbo jet repülőgépben kialakított szállodájában ezt is megteheted.

Silo Stay - a különleges hotel

Új-Zéland egyedi szállodája

Az Új-Zéland Silo Stay nevű szálloda különleges hengeres épületekben várja vendégeit.

Das Parkhotel - Ausztria csőszobái

Ilyen egy csőszobában aludni

A Das Parkhotel Ausztria egyik legegyedibb és legkisebb szobákat nyújtó szállodája, amely hatalmas, robosztus csövekből áll.