Kapcsolódjon ki a hévízi Hotel Palace-ban!

A nyár elmúltával nem kell lemondanunk a családi üdülésekről, hiszen számos wellness szolgáltatás biztosít télen-nyáron kikapcsolódási lehetőségeket. A négycsillagos Hotel Palace minden évszakban szeretettel várja a kedves vendégeket.
Kapcsolódjon ki a hévízi Hotel Palace-ban!

A Hévízi-tó köztudottan gyógyító vizéről híres, a magyarok és a külföldi turisták is szíesen látogatják a világ legnagyobb természetes meleg viző forrástavát.

A hévízi tó mellett épült négycsillagos Hotel Palace**** kitűnő választás lehet abban az esetben, ha belföldi nyaralást tervezünk. A hotel télen-nyáron nyitva tart a vendégek előtt, és folyamatosan szeretettel fogadja az érkezőket.

A vendégek számos kényeztető szolgáltatásban vehetnek részt. Ilyenek például a különféle masszázsok, fodrászat, szépségklinika, étterem és kávézó, illetve a gyógykúrás lehetőségek, melyeken tradicionális hévízi kezelésekben lehet részünk.

Hévízi hotelhez méltóan a wellness szolgáltatások is a gyógyulást és egészséget kívánják biztosítani, melyek segítenek kipihenni a rohanó hétköznapok okozta fáradtságot.

A Hotel Palace-ban lehetőségünk nyílik a regenerálódás vagy az aktív kikapcsolódás elérése érdekében kihasználni a nyakzuhanyos medencét, pezsgőfürdőt, finn szaunát, bio aroma szaunát, gőzkabint, illetve a dézsazuhanyt is.

Természetesen különböző csomagajánlatok közül is válogathatunk, mint például az Indián nyár, a Levendula kényeztetés, vagy a Senior kúracsomag, de ezeken kívül még számos másik szállás csomag ajánlat is létezik, érdemes böngészni közöttük.

Érdemes családostul is meglátogatni a hotelt, hiszen a szállodában elérhető a Csemete erdő játszóház, mely élményt nyújthat a kicsiknek.

Érdemes tehát valamelyik csomag közül kiválasztanunk a számunkra legszimpatikusabbat, vagy csak egy dátumot kiválasztva szobát foglalnunk, hiszen garantáltan nyugodt, nagyvárosi zajoktól és stressztől mentes kikapcsolódásban lehet itt részünk.

Kapcsolódó cikkek

Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!

Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!

Kecskeméten a szülők és a gyerekek is jól érezhetik magukat.

Úticél: Sárospatak - látnivalók, nevezetességek - Sárospataki vár, Megyer-hegyi Tengerszem, Pizza del Fiore, sárospataki étterem ajánló

Úticél: Sárospatak

Ezeket a helyeket ajánljuk, ha Sárospatak az úticélod.

Esküvő és lakodalom egy helyen

Esküvő és lakodalom egy helyen

A kastély esküvő helyszín azért is tökéletes, mert itt egy helyen tarthatjátok meg a ceremóniát, a lakodalmat, de még szállást is tudnak biztosítani.