Madonna Inn - Kalifornia különlegessége

Kalifornia egyik legkülönlegesebb és egyben legérdekesebb szállodája a Madonna Inn Resort & Spa.

 

 

Egyedülállósága abban rejlik, hogy 110 különálló szobája mind mind külön tematika szerint van felépítve, tehát nincs két egyforma helység. A szobák különböző neveket és stílust képviselnek, melyeket a hotel honlapján lehet megismerni és lefoglalni.

A 110 szoba közül az egyik például az American Beauty nevet viseli. Ez egy valóságos romantikus lak, mely egyben régimódi és elegáns. A rózsaszín falak, a bíborszín szőnyeg illetve a stílusos kiegészítők meleg és hivogató légkört teremtenek az itt megszálló vendégeknek.

 

 

Egy másik, talán a Beautynál különlegesebb szoba a Yosemite Rock nevet viseli, és igazán egyedi. Természeti hatása, parkszerű kialakítása az egyszerűséget és a természetet kedvelőknek lehet igazán ideális. Egyik legérdekesebb része a nem mindennapi kandalló, melynek szilárd gránit kupolája van, ez tehát a szoba egyik legmeghatározóbb pontja.

 

 

A Yahoo szoba az igazi cowboyok életstílusát tükrözi. A különleges ágy és berendezés valamint a "sziklacsapda" fürdőszoba is mind mind a cowboyok stílusát pórbálják megmutatni a szobát lefoglaló vendégeknek.

 

 

A sok érdekes szobán kívül természetesen található a szállodában egy fényűző gyógyfürdő, teraszos medence, butikok, bár és éttermek, valamint lovaglási lehetőség is várja a vendégeket.

 

 

Ha eljutunk Kaliforniába, mindenképp érdemes ezt a szállodát választani legalább egy éjszakára, hogy részei lehessünk ennek a különleges épületnek, hangulatnak.